Kan een golfer zonder golffitness en training
20 april 2021 

Kan een golfer zonder golffitness en training

Kan een golfer zonder golffitness en training

Hoe belangrijk is golf fitness en oefeningen voor een golfer vandaag de dag in het moderne spel? Kan een goede amateur of zelfs professionele golfer het zonder doen, en toch zijn potentieel maximaliseren?

Zullen ze nog steeds in staat zijn om van hun spel te genieten en constante verbeteringen of op zijn minst consistentie in hun spelkwaliteit te zien?

Vroeger

Golfers die zich dit soort vragen stellen over golffitness en training denken soms nostalgisch terug aan de zogenaamde goede oude tijd van het golfspel, toen het spel nog een vrijetijdssport was waarbij men zich nauwelijks in het zweet hoefde te werken om zich op de baan te kunnen uitleven.

Momenteel

Het moderne golfspel is drastisch en blijvend veranderd. Hoewel golf nog steeds de sport is voor de vrije tijd en die plezier heeft gegeven aan duizenden door de jaren heen, zelfs met de golf fitness en trainingsprogramma’s. Toch geven deze golf fitness en training programma’s veel meer mensen een kans om het spel veel sneller onder de knie te krijgen en er echt van te genieten.

Kan ik het overslaan

Ervan uitgaan dat een golfer golf fitness en lichaamsbeweging zou willen overslaan zal altijd geconfronteerd worden met een groot probleem. Steeds meer worden ze geconfronteerd met zichzelf met frustratie tot gevolg het lijkt ernaar dat hun standaard situatie van hun spel daalt.

Eigenlijk wat er zou gebeuren is dat de druk van het spelen tegen golfers die oefenen met golf fitness en training programma’s zijn tol eist.

De frustratie

Er zijn weinig dingen die zo woedend en frustrerend zijn als het zien van een tegenstander die moeiteloos scoort op de golfbaan, alleen maar omdat zij golf fitness en lichaamsbeweging serieus heeft genomen en jij niet.

Naar alle waarschijnlijkheid is de golfer die vastbesloten is om het zonder golf fitness en oefeningen te doen, zich minder confortabel zal voelen en daardoor minder plezier in het golfspel heeft.

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen