Hoe uw golf score bepalen

Hoe uw golf score bepalen

Als je je ooit hebt afgevraagd over je samengestelde golf score of je handicap, dan heb je nu een ongelooflijk eenvoudige manier om aan die cijfers te komen. Verschillende bedrijven bieden de mogelijkheid om software of Internet websites te gebruiken om je scores over een lange periode bij te houden. Deze computerprogramma’s geven spelers ook een manier om hun handicaps te berekenen, zelfs als je die scores nodig hebt voor een toernooi.

Er zijn verschillende manieren om deze technologie te gebruiken om scores bij te houden of handicaps vast te stellen. Er zijn hand-held apparaten die erg lijken op een mobiele telefoon of PDA ook in uurwerk vorm. Met deze apparaten voert u eenvoudig scores in terwijl u speelt. Velen bieden de mogelijkheid om scores van meerdere spelers op te slaan, zodat u die van alle spelers in uw groep kunt vergelijken.

U kunt ook de informatie invoeren op een website zodra u de green verlaat. Meestal zal u gevraagd worden om een lidmaatschap van de site te betalen, dan zal u worden toegestaan om uw informatie op te slaan elke keer dat u speelt. Er zijn meestal enkele vereisten met betrekking tot het verifiëren van scores, maar de informatie kan dan gebruikt worden om uw handicap vast te stellen. Als je van plan bent om de informatie te gebruiken om toernooien te spelen, denk er dan aan om een service te vinden en te gebruiken die gecertificeerd is voor dat doel.

Als u op zoek bent naar een manier om uw handicap te verkrijgen of gewoon om uw scores te bewaren om ze over een bepaalde periode te kunnen vergelijken, zou dit het antwoord kunnen zijn. U zult merken dat er tal van mogelijkheden zijn en u zult zeker een apparaat, dienst of website vinden die aan uw behoeften voldoet.

Het lijdt geen twijfel dat de technologie een steeds grotere rol speelt in de golfindustrie, of u deze nu gebruikt om uw handicap vast te stellen, uw swing te evalueren of op het internet naar golftips en golfhulpmiddelen te zoeken. Zelfs als u niet echt vertrouwd bent met technologie, kan het zijn dat u de voordelen de moeite waard vindt.

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen