Golfclubs kopen met korting
17 januari 2022 

Golfclubs kopen met korting

Golfclubs kopen met korting

Goedkope golfclubs zijn zeker een verleiding voor veel golfers aangezien de prijs van een compleet nieuwe set van een naammerk tegenwoordig in de € 1,500 of hoger kan liggen. Dit artikel bespreekt verschillende manieren om goedkope golfclubs aan te schaffen, en de voor- en nadelen daarvan.


Ken jezelf- Laat je goed informeren


Voordat je een flinke som geld uitgeeft aan golfclubs, is het noodzakelijk dat je weet naar welke clubs je moet zoeken. Ik stel voor dat je je clubs laat aanmeten door een gecertificeerde professionele clubmaker. Dat is een investering die elke serieuze golfer zou moeten doen, maar minder dan 10% doet dit ook daadwerkelijk. En trouwens, het uitproberen van een paar verschillende clubs op een Demo-Day is geen goede clubfitting. Als je golfclubs met korting koopt en denkt dat je een hoop bespaard hebt, wat heb je er dan aan als de clubs niet goed voor je zijn? Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een afgeprijsde driver, moet u precies weten wat voor clubhoofd, lofthoek, shaft, clublengte en grip voor u geschikt zijn. Als je dit allemaal weet, dan en alleen dan is het verstandig om clubs te kopen, of het nu nieuwe, gebruikte of afgeprijsde golfclubs zijn.


Ebay Veilingen


Ik heb gehoord dat Ebay op dit moment de grootste verkoper van gebruikte auto's in de V.S. is. Ik weet niet of dat een feit is, maar ze verkopen ook veel golfclubs. Een zoekactie vandaag naar "golfclubs" leverde meer dan 15.000 actieve veilingen op. Je hebt dus heel wat te kiezen op Ebay. Je moet wel precies weten wat je zoekt, zoals hierboven besproken. Als je de juiste club of clubs hebt gevonden, kijk dan ook even naar de rating van de verkoper. Als de verkoper goede beoordelingen heeft van eerdere veilingen, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat hij of zij eerlijk is en u kunt hem of haar zonder veel zorgen geld sturen. Als er enige twijfel is, vergeet het dan maar. U moet er zo zeker mogelijk van zijn dat de verkoper eerlijk is. Natuurlijk geldt dit voor elke Ebay veiling, niet alleen voor golfclubs met korting. Voor uw gemak worden sommige Ebay veilingen op deze webpagina vermeld en verschillende andere op deze site. Als je op een advertentie op onze site klikt en vervolgens een aankoop doet, ontvangen we een kleine commissie (volledige openbaarmaking). Dit helpt bij het compenseren van een deel van de kosten om de site te runnen en heeft geen invloed op uw aankoopprijs op geen enkele manier.


Golfsmith


Ik heb Golfsmith altijd een warm hart toegedragen en heb een flink aantal clubs gebouwd met onderdelen die ik bij hen heb gekocht. Ze hebben een uitstekende website met veel informatie. Je kunt zeker geld besparen door onderdelen bij Golfsmith te kopen en de clubs zelf te bouwen, als je daar aan toe bent. Golfsmith heeft ook veel goede instructie-informatie over het bouwen van clubs. Als je een goede clubfitting hebt gehad en weet wat je moet kopen, is dit een goede optie. Het is echt niet zo moeilijk. Golfsmith heeft ook een inruilservice, en je kunt korting krijgen op een nieuwe set clubs door je oude clubs in te ruilen. Dit betekent ook dat ze veel tweedehands clubs te koop hebben. Kijk maar eens in het tweedehands gedeelte van hun site, daar kun je een paar goede aanbiedingen vinden. Je kunt precies vinden wat je wilt door de zoekfunctie op de site te gebruiken. Je hebt hier twee niveaus van bescherming, de gevestigde integriteit van Golfsmith en het merk van de clubs die je koopt.


Golfclubs met korting bij Pro Shops


Ik was onlangs in een lokale pro shop en ze hadden een nieuwe Cleveland hybride te koop voor de halve prijs. De reden dat het voor de helft van de prijs was, was omdat het een model van vorig jaar was. Golf pro shops hebben de hele tijd verouderde uitrusting te koop omdat ze van hun oude inventaris af willen. Het bedrijf, Cleveland Golf in dit geval, heeft zeker een paar wijzigingen aangebracht aan de clubs van het ene jaar op het andere, maar er is waarschijnlijk niets revolutionairs aan (tenzij je het marketingverhaal gelooft), en het model van vorig jaar zal prima werken. Maar, zoals altijd, dat is alleen het geval als de clubs je passen.


Websites met kortingen


Hier moet je oppassen. Veel goedkope kloon- of knockoff-clubs zien er goed uit, maar als je niet beter weet, zijn ze waarschijnlijk in een fabriek in China van lage kwaliteit gemaakt, met inferieure materialen en vakmanschap. Tenzij je er zeker van kunt zijn dat de clubs in een fabriek met hoogwaardige materialen en fabricageprocessen zijn gemaakt, kun je de deal het beste aan je voorbij laten gaan. We zijn hier op zoek naar golfclubs met korting, geen vuilnis golfclubs.


En onthoud, laat je clubs goed passen door een gecertificeerde clubmaker. Je zult meer uit je spel halen, of je nu de duurste set merkclubs koopt of een set golfclubs in de aanbieding. Hij kan je waarschijnlijk ook aan een uitstekende set op maat gemaakte clubs helpen, samen met de fitting, voor ongeveer de prijs van het kopen van een merkset zonder club fitting. Ik raad je ook aan Tom Wishon's uitstekende boek "The Search for the Perfect Golf Club" te lezen.

golfshop Bekijk de clubs in onze Golfshop

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen