Over het slaan van de golfbal

Over het slaan van de golfbal

Over het slaan van de golfbal

Wat is uw eerste gedachte als u naar de tee gaat om uw golfbal te slaan? U wilt hem zo raak mogelijk slaan, toch?  Dat is slechts een mythe. Je wilt de bal voldoende raken om hem ver te laten komen, maar je wilt ook je energie niet verspillen. Je moet nadenken over je houding en de club.

Je drive is slechts zo goed als je club. Je moet er zeker van zijn dat je een club koopt die het waard is om gebruikt te worden. U wilt de flexibiliteit van de schaft controleren om er zeker van te zijn dat u de bal zoveel mogelijk kunt controleren. U zult ook willen nadenken over de stappen van een doel swing. Wanneer je gaat swingen, vergeten veel mensen de richting te volgen en dat heeft invloed op je drive.

Zorg ervoor dat je houding correct is en dat je alle stappen doorloopt, inclusief de follow though, zodat je in staat bent om de bal op koers te krijgen en ver te drijven. Vertrouw op je club. Als je een driver gebruikt, zal die de bal verder sturen dan je je kunt voorstellen, maar heb vertrouwen.

Hier is nog een laatste tip als het gaat om het slaan van de bal. Je zult jezelf niet willen focussen op het met kracht slaan van de bal. Het is belangrijk, maar zolang je een goede houding hebt en je club waardig genoeg voor je is, zal je het prima doen. Er zijn zoveel andere factoren dan hoe hard je de bal slaat die de afstand zullen bepalen die de bal zal gaan.

Golfen is moeilijk! Je zult niet binnen een paar weken een pro zijn. Golfen is iets waar je hard voor moet werken. Je moet oefenen om beter te worden en je moet een aantal tips van verschillende bronnen opvolgen om een goed spel te krijgen.

U kunt online gaan zoeken om tips te vinden die u helpen met uw houding of uw swing. Er zijn ook een heleboel zelfhulpboeken die zijn gewijd aan het spel en dezen gaan u helpen verbeteren. Zodra je een goede swing hebt, kun je aan al het andere werken. Je moet eerst de swing onder de knie krijgen.


Naar de Golfshop


Reactie plaatsen