Golf Etiquette

Golf is een waardig spel van regels en manieren, en het is belangrijk om de basis te kennen voordat je voor de eerste keer speelt.


Of u nu alleen speelt, met twee of vier, u moet op uw beurt wachten. U moet zich bewust blijven van de groep op de volgende hole en wachten tot ze ver genoeg zijn voor jij je bal slaat.


Het is nooit cool om de groep voor u te "duwen". Als u met anderen speelt, wacht dan op uw beurt om de bal te slaan, sla nooit op hetzelfde moment als een andere speler.


Terwijl je op je beurt wacht, ga je naar je bal en bepaal welke club je nodig hebt en hoe je zal slaan. Dit heet "ready golf" en houdt het spel in beweging. Haast je niet, maar wees er klaar voor.


Als je team de spelers achter je ophoudt, laat ze voor om te spelen. Je doet dit als ze dichtbij uw flight zijn, vraag of ze voor jullie willen spelen. Je zult goede vrienden maken als je dit doet!


Als iemand een slag maakt, moet je achter hem staan en je mag geen geluid maken! Het is zo afleidend als je klaar bent om af te slaan en net als je uw slag inzet, besluit iemand met muntjes te rinkelen in zijn zak of luidruchtig een snoepje uit te pakken.


Herstel uw divots. Als je in de fairway de bal slaat en er vliegt een kluit gras uit doordat je de grond raakt, herstel en plaats deze indien mogelijk terug. Zo kan het gras terug ingroeien.


Als je bal een diepe indruk maakt als hij op de green landt (pitchmark), gebruik dan uw divot tool om het te herstellen.


Zodra u klaar bent met een hole, plaats de u de vlag terug en verlaat u de green zodat de volgende spelers kunnen spelen. Tel uw score en schrijf deze op de scorekaart wanneer je op weg bent naar de volgende afslag.


Natuurlijk zijn er nog veel meer golfregels, maar deze eenvoudige regels stellen u in staat om tijdens uw spel geen onnodige frustraties te verwekken. We moeten

Het spel waardig houden, toch?