Alles over Dames Golf

Alles over Dames Golf

Alles over Dames Golf

Beginners met Golf is zo'n speciale tijd om echt te genieten van de nuances van het spel en is een vangnet voor ons die beginnen in het spel van golf.  


Beginners met golf is een gemakkelijk moment om de handdoek in de ring te gooien aangezien golf een beetje moeilijk is om op te pikken en geloof het of niet, er zal meer dan één keer zijn dat het een beetje vreemd aanvoelt.  


Het is zo spannend om die eerste golfles te nemen in dit glorieuze sportspel. Golf bij beginners is zeker een beproeving, maar toch vult het mijn hart met een ongecontroleerde gelukzaligheid als ik van mijn auto loop met mijn kleine tas met golfclubs, ook al ben ik gewoon een beginnende golfer.  Ongeacht mijn status van beginnend golfer, maakt het me gewoon ongelooflijk gelukkig om golf te kunnen spelen. 


Ach, laten we het gewoon toegeven.  


Ik ben nog maar net begonnen met het golfspel en niet alleen dat ik een beginnende vrouwengolfer ben met een partner die al enkele jaren de links afschiet en andere beginners laat zien hoe je goed moet spelen.  


Toch was ik nooit echt geïnteresseerd om te leren golfen, tot ik er op een week genoeg van had om alleen thuis te blijven terwijl hij een zaterdag op de golfbaan doorbracht.  Ik was het echt spuugzat.  Dus toen hij van de zon en de prachtige holes aan het genieten was ging ik naar de winkel en terwijl ik daar was kocht ik een exemplaar van Golf voor Vrouwen en toen ik thuis kwam verslond ik het.  


Tegen de tijd dat hij weer een ronde van 18 holes speelde en weer thuis was, was ik er helemaal aan verslaafd en smeekte hem om mij te leren golfen.  


Ik geef toe dat het moeilijk was om mijn vernedering te aanvaarden en hem te vragen me te leren golfen, zeker nadat hij me al jaren smeekte om te leren golfen.  Maar omdat hij zo sportief en een echt goede echtgenoot is, stemde hij er zonder aarzelen in toe om mij te leren golfen.


Dit koningsspel kan een behoorlijk tijdverdrijf zijn en het kan een beetje geldverslindend zijn om er aan te beginnen, maar ik was niet van plan me te laten ontmoedigen.  


Ik verlangde ernaar tijd met mijn man door te brengen en wie kon het wat schelen wat we aan het doen waren, ik verlangde er gewoon naar op de een of andere manier goed genoeg met de clubs te kunnen zwaaien zodat ik mezelf of mijn man niet zou vernederen.  Dus liet hij me beginnen met een set van zijn oude clubs, die we naar een winkel brachten om ze op mijn lengte af te laten zagen.  


Het was een verrassing om te merken dat het niet zo duur was om zijn oude set clubs op mijn maat te laten maken!  Ik wilde niet veel geld betalen, vooral omdat ik een beginnende golfer was en dan besluiten dat ik het spel verafschuwde of erger nog, dat ik een complete zielige student was die het golfspel probeerde aan te pakken. 


Ok ik was klaar om te beginnen en had een paar clubs, waar ik niet veel geld aan uitgaf, wat echt een goed idee is, zusters!  


Geen honderden dollars uitgeven aan indrukwekkende clubs en andere golfuitrusting als je nog niet eens je eerste rondje golf hebt gelopen! Dus toen was ik op weg naar de golfbaan voor mijn eerste golfles en daarna naar de oefenbaan voor wat rustige tijd om te bekijken wat ik net had geleerd.  Er is gewoon niet een enkel alternatief voor de praktijk en het is niet gewoon de praktijk als in het herhalen van het keer op keer, het is nauwkeurig en solide oefening die u zal leren de lagere golf scores die u zoekt.  


Koop een twedehandsset of een startersset, laat u zeker niet de beste sets clubs aanprijzen want je hebt ze nog niet nodig.


Doe wat onderzoek en vind een plek om een aantal lessen te nemen.  U kunt dit doen via de plaatselijke gemeenschap golfshool, de meeste gemeenschap golfbanen bieden golflessen via hun club pro, of je zou zelfs kunnen kijken in de lokale golf academies, waar hun missie is om zowel beginners als ervaren golfers het spel van golf te leren.  Al deze opties zouden vrij vertrouwd moeten zijn met het onderwijzen van golf voor beginners.  En dan, oefenen wat je leert.  


Oefen op de driving range en oefengreens, waar iedereen ook oefent.  Het kostte me heel wat overtuigingskracht om het lef te hebben om op de oefengreens te gaan staan met alle anderen, maar het is zonder twijfel de praktijk die het verschil maakt in je golfspel.


Beginnende damesgolf kan beangstigend zijn, daar is geen twijfel over mogelijk, maar gooi de handdoek niet in de ring!  


Blijf bij je golflessen, je zult blij zijn dat je moeite hebt gedaan om een club te leren swingen.  


Ik ben een beginnende golfer en ik hou van het golfspel!

Reactie plaatsen