Golf en golfers

Wij zijn een uniek ras van mensen, wij zijn obsessief, wij zijn gepassioneerd, wij zijn golfers.  Golfers zijn anders dan andere sporters omdat wij de sport vaak veel serieuzer nemen dan eigenlijk zou moeten.  Maar golfers kan het niet schelen.  Golfers houden van het golf spel en wij verontschuldigen ons daar niet voor.

Golfers en het weer

Golfers houden voortdurend het weer in de gaten en als de temperatuur boven de 50 graden komt, vragen we ons af in welke staat de baan verkeert.  Wij hebben de website van The Weather Channel als nummer één op onze favorietenlijst staan en controleren die dagelijks.  De tiendaagse weersvoorspelling is onze vriend, want wij plannen onze golfdagen op basis van het weer.

Golfers en hun label

Wij dragen het label van golfers met trots en het wordt weerspiegeld in onze kleding, onze voertuigen en de voorwerpen waarmee we onze bureaus versieren. Golfers willen dat de wereld weet dat zij van golf houden en zij schamen zich er niet voor om dat toe te geven en het voor iedereen zichtbaar te maken.

Golfers en TV

The Golf Channel is een noodzakelijk onderdeel van de televisie voor alle golfers.  Als ons kabelpakket The Golf Channel niet bevat, veranderen we van kabelmaatschappij.  Als ze geld vragen voor The Golf Channel, betalen we graag de prijs die ze vragen, zonder vragen te stellen.

Het weekend van een golfer

Op zaterdagen en zondagen tijdens het golfseizoen kijken golfers naar het toernooi dat die week op televisie is.  Dat wil zeggen, nadat we al een ronde of twee gespeeld hebben.  We weten dat de Masters een van de belangrijkste PGA Tour evenementen is, maar we weten ook dat het net zo leuk is om naar de Pebble Beach Celebrity Pro-Am te kijken.

Golfers en materiaal

Golfers weten altijd wat de nieuwe driver is die door Callaway is uitgebracht en we hebben vaak verhitte gesprekken over de vraag of we een balata bal of een noodle moeten gebruiken.  Golfers hebben altijd golf tees in hun zakken en we halen ze er vaak niet uit voordat de kleren worden gewassen, waardoor onze wasmachines en drogers worden ontregeld.

Wat weet een golfer

Golfers weten hoe Freddie Couples doorzwaait op zijn chip shot.  We weten dat Jim Furyk een geweldige achterzwaai heeft en dat John Daly de bal vrij consistent 400 yards kan slaan.  Golfers kunnen je vertellen in welk jaar Arnold Palmer zijn eerste major won en hoe oud Tiger was toen hij prof werd.

Het ras golfers

Ja, golfers zijn een specifiek ras met hun eigen eigenaardigheden en persoonlijkheden.  Maar golfers zijn trots op wie ze zijn en zullen zich nooit verontschuldigen voor hun obsessie met golf.  Golfers weten dat golf een manier van leven is - niet zomaar iets wat je doet.