Golf driving range

Golf driving range

Veel golfbanen hebben driving ranges. Deze driving ranges zijn van groot belang bij het verbeteren van je spel, en je moet ze zo veel mogelijk gebruiken. Ook al wordt het een driving range genoemd, kunt u al uw golf slagen oefenen op de range. Door gebruik te maken van dit waardevolle hulpmiddel dat door uw golfbaan wordt aangeboden, zult u zeker uw spel verbeteren.

In het golfspel is het essentieel om te weten hoe ver u met uw clubs kunt raken op een consistente basis. Door gebruik te maken van de golf driving range, krijgt u een goed idee van hoe ver uw driver kan gaan, evenals uw 9 ijzer. Als je eenmaal weet hoe ver je met je clubs kunt slaan, zul je in staat zijn om een aantal grote cursus management vaardigheden te oefenen als je op de baan bent.

Begin met een emmer ballen en je driver. Probeer verschillende houdingen uit en kijk welke je helpen om de bal verder te slaan. Sla veel ballen en let goed op wat werkt en wat niet. Als je een slag hebt gevonden waar je tevreden over bent, sla dan nog een aantal ballen met dezelfde techniek om te zien of het gewoon een toevalstreffer was of dat je het keer op keer kunt herhalen.

Dan moet je verder gaan met je fairway woods of je ijzers. Oefen dezelfde techniek met deze clubs. Het kan zijn dat je nog een emmer – of tas op sommige golfbanen – met ballen moet kopen, maar geloof me, het zal het geld meer dan waard zijn als je effectief weet welke clubs je de yardage zullen geven die je nodig hebt en wilt.

Veel golfbanen hebben verlichte driving ranges, dus zelfs als je niet kunt spelen op de course, kunt u nog steeds werken aan uw swing in de avonduren.

Een punt dat je in gedachten moet houden als je op de golf driving range bent, is dat je in perfecte omstandigheden speelt. Er zijn geen heuvels, er zijn geen gevaren, en u concentreert zich naar uw beste vermogen. Maar het is niet omdat je een drive van 300 yard op de driving range kunt slaan, dat je dat ook op de baan kunt.

U kunt echter zeker veel leren over uw golfspel wanneer u op de driving range bent. Laat de kans niet voorbijgaan om zoveel mogelijk te oefenen. Oefenen doe je het best op de golf driving range, dus koop een emmer ballen en sla erop los. Je weet nooit wat je zult ontdekken!

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen