Betere Golfoplossingen beginnen met één simpele aanpak
15 mei 2021 

Betere Golfoplossingen beginnen met één simpele aanpak

Betere Golfoplossingen begint met één simpele aanpak

Betere Golfoplossingen is een mysterie voor de gemiddelde golfer. Het vinden van de magische kogel die je spel van de ene op de andere dag zal genezen, zal niet gebeuren. Bij het zoeken naar betere golf oplossingen, moet je je afvragen wat de belangrijkste reden is dat je geen goede, herhaalbare golf swing maakt die kracht en nauwkeurigheid genereert.

Veel voorkomende benaderingen van betere golf oplossingen zijn het nemen van meer lessen, het kopen van nieuwe golfuitrusting die hopelijk uw swing fouten zal compenseren (zoals offset/overmaatse drivers en ijzers), de aankoop van trainingshulpmiddelen die de wereld beloven, maar uiteindelijk in uw garage stof staan te vergaren of verkocht worden op ebay, of naar de range gaan met een nieuw niveau van oefeninzet.

De vraag van zes miljoen euro! Heeft het geholpen? Ben je blij met je resultaten?

Als het antwoord ja is…gefeliciteerd met je succes! Als het antwoord nee is, wat blijft er dan in de wereld over? Je hebt alles goed gedaan?

Ik wil dat je even heel goed nadenkt.

Welk ding is cruciaal bij het zwaaien van een club, het raken van de bal vierkant en lang, en het produceren van resultaten?

JIJ!

Jij dicteert je resultaat!

Laat me het uitleggen.

Je lichaam heeft een huidig niveau van fysieke mogelijkheden. Het is wat het is. Wat dat niveau ook is, het zal je uitkomst zijn. Geen als, en, of maar daarover! Je zult nooit consequent spelen naar wat je denkt dat je potentieel is totdat je je “fysieke mogelijkheden” verbetert!

Als golfers dit geheimpje kenden, zouden ze honderden, zo niet duizenden dollars per jaar kunnen besparen op lessen, gimmicky trainingshulpmiddelen, uitrusting en range fees.

U bent een atleet! Een golf atleet! Je moet je “lichaam voorbereiden om te presteren”.

Welk ander atletisch evenement ken je waar de atleet gewoon komt opdagen zonder aan zijn/haar fysieke attributen te werken ?

Geen enkele.

Ik haat het om zo bot te zijn, maar het is een feit. Alleen als je je dit realiseert en het ter harte neemt, zul je je golfdoelen bereiken. Je LICHAAM bepaalt je resultaat. Je LICHAAM maakt je golfswing. Je LICHAAM speelt fysiek voor 18 holes. Je LICHAAM dicteert je zelfvertrouwen. Ik hoop dat je hier het punt snapt.

Ik kan dit niet sterk genoeg zeggen!

Neem de aanpak als een atleet en je zult nooit betere golfoplossingen hoeven te bedenken.

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen