Beginners Golf Tips

Beginners Golf Tips

Succesvol leren golfen is niet iets dat je echt kunt leren tijdens het spelen van een videospelletje.  Dit nieuws is soms een verpletterende klap voor degenen die uren hebben doorgebracht met het spelen van Nintendo's Wii Sports, maar het is in feite de verpletterende realiteit.  Leren golfen in het echte leven is soms erg ingewikkeld en vereist dat je goed let op de exacte regels en vorm.  Terwijl het leren van een golfinstructeur een verstandig idee is, zijn er een paar fouten die veel beginners geneigd zijn te maken.  Leren hoe je deze fouten te overwinnen zal uw kansen op het spelen van een goed spel van golf en lopen weg van de green na een succesvol spel.


Een van de grootste problemen die golf beginners hebben bij het leren golfen is dat ze de neiging hebben om op te kijken wanneer ze daadwerkelijk de bal gaan slaan.  Dit is een probleem omdat het kan resulteren in het tellen van een slag, zelfs als je de bal niet geraakt hebt.  Je kunt je voorstellen hoe dit snel kan oplopen tot een verschrikkelijke golfscore.  Het is belangrijk om altijd naar beneden te kijken tot nadat u de bal heeft geslagen.  Om ervoor te zorgen dat u blijft liggen tot na de slag, moet u uw heupen goed gedraaid houden.  Als je moeite hebt met dit concept praat dan met je instructeur voor een aantal specifieke tips om je te helpen.  Daarnaast is bekend dat het veel beginnende golfers helpt om ervoor te zorgen dat u uw armen volledig gestrekt houdt terwijl u swingt.  Je laatste stap zou moeten zijn om tot vijf te tellen nadat je de bal hebt geslagen voordat je opkijkt.  Dit zal u helpen uw tempo te bepalen en te voorkomen dat u te snel opkijkt.


Een ander veel voorkomend probleem voor beginnende golfers is dat veel putts op de green voortdurend gemist worden.  Om dit probleem te verhelpen moet u ervoor zorgen dat u in de putting stance staat en recht naar beneden kijkt naar de top van uw bal.  Als u niet recht naar beneden kijkt, is de kans groot dat u de juiste slag mist en dat uw bal in een ongewenste richting wegdraait.  Kijk alleen recht naar beneden naar de bal wanneer je daadwerkelijk putt en je zult een veel grotere kans hebben om de bal daadwerkelijk in de hole te slaan zonder voortdurend te moeten putten en nog eens putten.


Veel nieuwe golfers hebben ook de neiging een probleem te hebben met de bal die naar de zijkanten van de green gaat, in plaats van recht vooruit.  Hoewel dit een zeer ingewikkeld probleem lijkt om te corrigeren, is het eigenlijk heel eenvoudig met een beetje geduld.  Het eerste wat je altijd in gedachten moet houden is je stand.  Als u niet de juiste houding aanneemt voordat u de club zwaait, zult u geen succesvolle slag kunnen maken.  Je moet ervoor zorgen dat je de tijd neemt om je houding zorgvuldig te analyseren voordat je ooit swingt, als je merkt dat je club de bal niet recht raakt dan moet je misschien een stapje terug doen om ervoor te zorgen dat je de bal niet vanaf de zijkant van de club raakt.  Dit is een van de grootste dingen die een bal naar de ene of de andere kant van de green zal gooien.  Door te zorgen voor een solide, vierkante swing zal uw bal met een beetje oefening naar de gewenste locatie gaan.


Hooking is een van de laatste grote fouten die opvalt bij de meeste beginners.  Dit is iets dat ook heel moeilijk te corrigeren kan zijn.  Sommigen hebben een probleem met hun houding waardoor de bal gaat haken, terwijl anderen de club te veel vastgrijpen, waardoor hij de bal de verkeerde kant op raakt.  Wat je probleem ook is, je houding onder de loep nemen en ervoor zorgen dat je de club niet te stevig vastpakt, kan je helpen om een gehaakte bal te corrigeren.  Natuurlijk, als je eenmaal begonnen bent met het maken van aanpassingen aan je houding of zelfs je grip, moet je een beetje oefenen om je vaardigheden te verbeteren.

golfshop Bezoek de Golfshop

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen