5 Manieren om meer van golf te genieten.
04 augustus 2021 

5 Manieren om meer van golf te genieten.

5 Manieren om meer van golf te genieten.

We houden allemaal van het golfspel, maar soms is het net zoals ze zeggen, een goede wandeling verpest. Hier zijn een paar manieren om meer van golf te genieten.

1 Speel niet op de witte tees.

Tenzij je minstens een handicap van 10 of lager hebt, waarom zou je de golfbaan dan nog moeilijker maken dan hij moet zijn. Als je in de 90’s of triple digits schiet, heeft het geen zin om een bewuste beslissing te maken om de baan moeilijker te maken. Speel op de rode of gele tees en neem de extra angst weg uit de vergelijking.

2 Verbeter uw ligging

Wanneer je een recreatief rondje golf speelt, is er geen sprake van dat je de strikte regels van golf zou moeten spelen. Een gemiddelde golfronde duurt minstens 6 uur op banen over de hele wereld. Golfers zouden de hele dag naar de tees terugkeren nadat zij hun eerste bal buiten de bounds hebben geslagen, of 5 minuten lang naar elke verloren bal zoeken. Dus als we de regels ombuigen om tijd te besparen, waarom buigen we ze dan niet om uw baan te verbeteren, iets waar u werkelijk van kunt profiteren. Speel de hele tijd winterregels.

3. Speel verschillende wedstrijden

In plaats van dezelfde wedstrijd te spelen met je maten, concurreer in andere categorieën dan score. Enkele voorbeelden zouden zijn:
Meeste fairways geraakt
Minst aantal 3 putts
Meeste 1 putts

4 Als het je eer te na is, neem hem dan.

Je hebt net de moeilijkste (of makkelijkste) hole op de golfbaan uitgehold, het is je tee, je hebt het verdiend, neem het. Daag jezelf uit om er nog een te halen, je zult verbaasd zijn hoe vaak je twee birdies achter elkaar kunt hebben als je ook echt probeert om twee birdies achter elkaar te halen.

5 Verlaag je verwachtingen.

Als je een gemiddelde golfer bent speel je als je geluk hebt twee keer per week golf, daar komt nog bij dat je niet zoveel oefent als je zou moeten. Je kunt niet eerlijk denken dat je spel niet precies is wat het zou moeten zijn. Geniet gewoon van het spel zelf, wees niet zo hard voor jezelf als je niet goed speelt. Zelfs de profs hebben slechte dagen.

golfshopNaar de Golfshop

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen