3 tips om uw golfswing te verbeteren
12 maart 2021 

3 tips om uw golfswing te verbeteren

3 tips om uw golfswing te verbeteren

3 tips om uw golfswing te verbeteren

Voorlezen van de tekst

Heb je een favoriete golfspeler? Is het Tiger Woods of Ernie Els? Heeft u ooit gedacht dat uw swing op die van hen lijkt? Woods en Els zijn twee geweldige golfers. Als je ze ziet spelen, zal je zeker hun gracieuze en krachtige swings opmerken. Eerlijk gezegd het is moeilijk om dat na te bootsen door alleen maar hun spel te kijken.

Het hebben van een goede swing vereist constante oefening. Je lichaam moet ook goed zijn afgesteld om goed te kunnen presteren. Hier zijn enkele basistips om u te helpen uw golfswing te verbeteren en kunnen u helpen bij het maken van opnamen in de jaren 90 of zelfs 80.

1. Opwarmen.

Net als elke andere spel of sport, hebben golfers een beetje opwarming nodig voordat ze aan een ronde beginnen. Dit is wat de meeste spelers, vooral amateurs, vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

Het is het beste om vroeger naar de golfbaan te komen en een paar minuten de tijd te nemen om die spieren te strekken en op te warmen. Dit zorgt ervoor dat uw spieren “weten” dat ze moeten presteren en dat ze voorbereid moeten zijn. Het nemen van een paar slagen in de driving range zal je ook helpen om ingeslagen te starten en hierdoor beter te presteren.

2. Oefening.

Dit is echt belangrijk, niet alleen voor golf. Door je lichaam en spieren constant te trainen, blijven ze gespierd en klaar voor elke activiteit. Dit voorkomt ook veelvoorkomend lichamelijke letsel en pijn die u gewoonlijk voelt tijdens het golfen.

Een gewoonte aannemen om te oefenen, vooral het afstemmen van uw spieren, zal een grote invloed hebben op uw swing. Het zal je helpen een goede houding aan te nemen en de totale balans en controle over je slagen te vergroten.

3. Zwaai nog niet te hard.

Het is echt verleidelijk om je swing net dat beetje extra te geven. Het wordt echter niet aanbevolen, tenzij u uw swing al onder controle heeft. De sleutel tot een krachtige en gracieuze zwaai is de balans en controle die je hebt, voeg er de juiste vorm en houding aan toe.

Dus hoe leer je je swing te beheersen? Nogmaals, het is tip nummer 2. Regelmatige lichaamsbeweging zal je na verloop van tijd een snellere, meer gecontroleerde swing geven.

Afgezien van deze eenvoudige stappen om te doen, is het ook het beste om hulp te vragen aan de professionals, persoonlijk of via online methoden. Ze kunnen goed advies geven omdat ze geleerd hebben van hun ervaringen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over golf helpt ook.

Bovendien hebben de meeste spelers de neiging zo bewust te zijn in hun verlangen om hun swing te verbeteren, dat hun geest gefocust is op elk aspect van de swing zelf, Als je dat doet, zal je swing er alleen maar ongemakkelijk uitzien. In plaats daarvan kunt u het beste uw gedachten van uw swing afhouden. Probeer je op iets anders te concentreren en de goede slag zal gewoon volgen.

Over de schrijver
Als golffreak geniet ik elke dag van golf.
Reactie plaatsen